Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

Eurovision 2008


έχω να ασχοληθώ με το blog μου πάρα πολύ καιρό (και για διάφορους λόγους), και ενώ τα νέα της επικαιρότητας, δόξα το θεό, δεν στερούνται της σοβαρότητας και τα σημασίας που θα έπρεπε να έχουν (βλ. σκοπιανό, block στους bloggers κτλ), είναι πραγματικά απορίας άξιον πως επιλέγω το θέμα της eurovision για να κάνω δυναμικό comeback!Τι να σας πω, απάντηση δεν έχω, καθησυχαστικό για την περίπτωση μου είναι οτι και εγώ ακόμα απορώ.

Η επιλογή έγινε ως εξής:

-έκατσα μπροστά από τον υπολογιστή μου και θυμήθηκα ότι εδώ και αρκετό καιρό δεν έχω ασχοληθεί με την προσωπική μου ιστοσελίδα (special thanx στον Άγγελο που μου το θύμισε)-εισήλθα (όπως είναι ελληνιστί το log in) και άρχισα να το ανανεώνω (Πετ, έβαλα το blog σου στα links μου)

-και εκεί που σκεφτόμουν πως θα σχολιάσω το φλέγον θέμα των blogs- bloggers- λογοκρισία- και άλλες τέτοιες μ_____ες, είπα να βάλω ένα τραγουδάκι, γιατί πρωί είναι, να μου φτιάξει την διάθεση

-Θυμήθηκα λοιπόν ότι τις προάλλες που είχαμε μαζευτεί με φίλους για τον ημιτελικό της eurovision (να είναι καλά ο θεσμός που αποτελεί αφορμή για ομαδικές συνευρέσεις, και η αβάσταχτη ελαφρότητα του μου μας επιτρέπει να λέμε και καμιά βλακεία βρε αδερφέ!) μου είχε αποτυπωθεί ένας ρυθμός τον οποίο σιγοτραγουδούσα υποσυνείδητα- το τραγούδι της Κύπρου για το 2008.

- το έψαξα λοιπόν στο youtube και σας το παραθέτω- γιατί, ακόμα και να πατώσει στην eurovision (ποιος χ____ε άλλωστε) θα ακουστεί πολύ και θα αρέσει πολύ, σε Ελλάδα και Κύπρο. Eμένα προσωπικά μου αρέσει τόσο πολύ, που όταν το άκουσα μου έφτιαξε η διάθεση και βαριέμαι τώρα να ασχοληθώ με τα σοβαρά που μας απασχολούν. Άλλη μέρα.....


Καλή ακρόαση- και αν δεν σας αρέσει- ε, δεν πάθαμε και τίποτα!!!